Asianajotoimisto Hilkka Tuori logo
EtusivuEtusivuEtusivuEtusivuEtusivuEtusivu

Asianajotoimisto Hilkka Tuori Oy yhteistyökumppanisi lakiasioissa

Vuonna 2003 perustetun Asianajotoimisto Hilkka Tuori Oy:n toimintaperiaatteena on olla helposti lähestyttävä, palvella asiakasta yksilöllisesti ja joustavasti sekä hoitaa asiaa yhteistyössä toimeksiantajan kanssa tavalla, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vuosien aikana toimistolle on syntynyt laaja yhteistyöverkosto, mikä lisää pienen toimiston vahvuutta.

Asianajaja, varatuomari Hilkka Tuori kuuluu Suomen Asianajajaliittoon. Hän on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi vuonna 1988, suorittanut auskultoinnin Toijalan tuomiokunnassa vuonna 1989 ja hyväksytty Suomen Asianajajaliiton jäseneksi vuonna 1998. Hän on suorittanut kolmivuotisen Bachelor of Arts (Applied Management) -tutkinnon Yorkin yliopistossa Englannissa vuonna 1997 ja kauppatieteiden maisterin tutkinnon Tampereen yliopistossa vuonna 2003.

Oikeustieteen maisteri Sini Ruusila toimii toimistossamme lakimiehenä ja Eija Nieminen asianajosihteerinä. Oikeusnotaari, kauppatieteiden kandidaatti Päivi Riutta toimii toimistossamme lakimiesharjoittelijana opintojensa ohella.

Hilkka Tuori

Asianajotoimisto Hilkka Tuori Oy- Hallituskatu 11 A, 2. krs, 33200 Tampere - 050 555 5612 - 040 587 1510 - hilkkaättuori.fi